събота, 19 февруари 2011 г.

Алексей Руденок (Alexey Rudenok)



Алексей Руденок играч на БАТЕ Борисов роден на 25.2.1993 година. Футболист, който лично за мен е един от най-любопитните нападатели на тазгодишния мениджър. Цената на този младеж е между 80 и 120 хиляди евро. и заплатата, която взима е доста ниска. Невероятните 165 ПА (Potential Ability) го правят един един нешлифован диамант, които с правилната работа и добрите треньори и тренировъчни програми този състезател може да развие своите качества на едно много високо ниво. Нападател, който притежава сериозна бързина и това е едно от най-силните му качества. Освен на върха на атаката може да се справя добре и на позицията на атакуващ халф. Въпреки всичко обаче най-добрите изяви има когато е с функция на т.нар. бърз нападател (fast striker).
Като цяло обаче най-важното за развитието на беларусина е правилния подход към това, кога и как да бъде налаган в състава. Като цяло човек с не много висока амбиция нещо, което е голям минус в работата с него.

Това е Руденок в началото на играта.




На този шот можем да видим едни добри оценки. Приличната бързина и физика е нещото, което се набива на очи. И друго е агресията и смелостта, с която е надарен той.

Тук той е почти на 20 години. Можем с просто око да видим разликата.


Доста по-подготвен във всички аспекти от играта и развитието му. На първата снимката КА (Current Ability) е 96. Сега след малко повече от 2 години той е стигнал до 117. Голяма разлика, която обаче трябва да се увеличава. Просто защото потенциала, с който разполага е доста над това, което е през 2013. И отново всичко опира до работата с него.
Очаквайте продълженията на темата. Алексей Руденок и неговото развитие. 





Няма коментари:

Публикуване на коментар